Kedves szülők!

Magyarkuti Józsefné, Judit vagyok.

Szeretnék bemutatkozni Önöknek. Én tanítom a katolikus hittant 1-4. osztályban a Török Flóris és a Fekete István Általános Iskolában. Tanítónőként végeztem tanulmányaim, de a legtöbb évet gyerekneveléssel töltöttem, hiszen 9 gyermekünk született. Férjemmel immár lelkes nagyszülők vagyunk, mert legnagyobb gyermekeinknek már új családjuk van.

Gyermekeim mellett tanultam a teológiát, a hitoktatást is, mert fontosnak tartottam, hogy már kicsiként otthon is megkapják a lelki táplálékot. Lakhelyünkön Soroksár Újtelepen a plébániánkon igyekszem az egyházat szolgálni. Hiszem, hogy nem véletlen kerültünk ide, itt van ránk szükség. A helyi kisiskolásokkal és óvodásokkal foglalkozom.

Nagyon nagy öröm számomra köztük lenni, nyitottak és érdeklődőek. Legfőbb feladatomnak tartom, hogy a bennünket feltétel nélkül elfogadó, és szerető Mennyei Atyát mutassam be nekik. Sok vidámsággal, dallal, játékkal készülök az óráimra. Szeretném, ha otthonra lelnének az egyházban, ezért tanórán kívül a plébániához kapcsolódó programokat is szervezek a gyerekeknek és családjuknak.

A hitoktatásban való részvételnek nem feltétele a keresztség. Szeretettel várok minden gyermeket a katolikus hittanórákra.

Támogassa iskolánk alapítványát adójának 1%-ával

Szervezet hivatalos neve:

Nyír Utcai Iskola Gyermekeiért Alapítvány

18002014-1-43

Szervezet adószáma:

A szervezet címe:

1237 Budapest, Soroksár-Újtelep, Nyír u.22.

Célunk: a Fekete István Általános Iskolába járó tanulók nevelési oktatási feltételeinek javulásához, szellemi fejlődésének, látókörük szélesebbé tételéhez hozzájárulás, valamint az iskola dolgozóinak élet- és munkakörülményeinek javítása.